2 dagar i Stockholm

Hej på er!

Nu var det några dagar sedan sist och väldigt mycket har hänt. Som ni säkert vet så har jag varit i Stockholm och levt LIVET. Har verkligen haft två av de bästa dagarna på länge, och dessutom fått chansen att dela dagarna med världens bästa kompis Alexandra. Vi flög till Stockholm på måndag morgon och landade strax innan lunch. Vi var båda överens om att köa hela dagen, vad gör man inte för Queen B. Så vi lämnade väskorna i hotellrummet och gick ner direkt till vår kö (som inte ens hunnit bli så värst lång). Alla satt med stolar/filtar och vi var redo och förberedda vi också haha. Vi fixade take-away från Vapiano som var jättegott som alltid.

Att köa var faktiskt förvånansvärt bekvämt, solen sken och det blåste precis lagom. Efter några timmar reste sig några tjejer upp och plötsligt greps alla av panik ?? Så folk började springa och på mindre än 30 sekunder blev kön 1/5 så lång. Alla stod som packade och klockan var bara 15, alltså två timmar kvar till insläpp. Som tur var så löste allt sig efter en stund och x antal ”BACKA” från ordningsvakterna. Tiden gick fort och plötsligt var det dags att gå in i arenan, som var PÅ LIV OCH DÖD. Hade någon trillat så hade personen blivit nertrampad, no joke.

Men Alexandra och jag lyckade ta oss in med GRYMMA platser, bara 2 ynka rader från staketet. Vi väntade i arenan i ca. 2h innan B och Jay Z klev upp på scenen. Allt kändes så overkligt. Att se båda två på så nära håll var så galet. Konserten var den bästa jag någonsin sett, och att Beyoncé gick förbi på bara någon meters avstånd gjorde det till den bästa kvällen någonsin. Som att kvällen inte kunde bli mycket bättre så upptäcker vi på vägen ut att Noel, Ludwig, Dante och Anton Hagman var precis framför oss. Hur sjukt? Jag blev helt överlycklig.

Nu känns det som att jag skrivit en hel bok haha. Men tänkte avsluta inlägget med massor av bilder från dag 2 i huvudstaden. Som ni ser så åt vi väldigt mycket gott, jag längtar redan tillbaka.

xx


Gillar

Kommentarer