Allt hårt slit lönar sig

Imorse vaknade jag väldigt tidigt, försökte somna om, låg och snurrade åt höger och vänster i evigheter. Efter en stund så gav jag upp och tog upp mobilen. Såg att jag hade fått ett mail, läste rubriken och det var ett litet nyhetsmail från NA-KD. Ni som har handlat hos dom får säkert också samma mail, ungefär en gång om dagen. Jag klickade på mailet och fick gnugga mig i ögonen. ”Va? Det där är ju min bild?” Tänkte jag, förmodligen att det laggade lite, men icke.

När jag förstod att det var jag på bilden så skrek jag ett lyckoskrik, sen grät jag, sen skuttade jag upp ur sängen. Det här är bland det största som hänt mig, jag är så oändligt glad. Vågar inte ens tänka hur många som mailet nått ut till, med tanke på hur stora NA-KD är. För MIG betyder det jättemycket.

Jag är så glad att allt mitt hårda slit lönar sig. Innan jag började tänka på hur mina bilder såg ut så trodde jag aldrig att det skulle vara så svårt som det egentligen är. Det ligger alltid extremt mycket tanke och jobb bakom mina bilder. Speciellt de samarbetsbilder jag tagit de senaste veckorna. Om någon tror att jag bara ställer mig på en plats och tar 1 bild, så är det fel. Man måste nästan vara med under processen för att förstå. För mig känns det så bra att få den stora bekräftelsen, att det jag gör är så bra att det får ta del av ett så stort utskick.

En av de bästa känslorna är att mailet hamnar i inkorgen hos de tjejer som har varit elaka mot mig genom åren. Allt från dagis till gymnasiet. De som har sagt att jag inte räcker till, har fula kläder, and the list goes on. Till dom vill jag bara säga, glöm inte att använda ”MATILDAASV20” i kassan;-)

Gillar

Kommentarer

Maddecarlsson
Maddecarlsson,
hildahedlund
hildahedlund,
Wow vad häftigt! Stort grattis vännen!😍✨
nouw.com/hildahedlund
moachatillon
moachatillon,
Grattis!!!!❤️
nouw.com/moachatillon
emelieekman
emelieekman,
Men så kul, grattis!! 💗
nouw.com/emelieekman
WorkFit
WorkFit,
vad roligt! grattis!!
nouw.com/workfit
juliasturesson
juliasturesson,
Wow vad kul! 😍
nouw.com/juliasturesson
juliagerser
juliagerser,
Så kul verkligen❤️ Go girl!
nouw.com/juliagerser
Aliciahedberg
Aliciahedberg,
SÅ GRYM! you go girl😻
nouw.com/aliciahedberg