Allt till Alla hjärtans dag - Partykungen.se

(betalt samarbete med Partykungen.se)

Hur galet fort går inte tiden? Det känns nästan som att det nyss var Alla hjärtans dag.

Kärleksdagen närmar sig med storsteg och jag har har riktigt bra tips på vad som kan införskaffas för att göra dagen extra festlig. Många kopplar ofta Alla hjärtans dag till att man måste vara i ett förhållande och ha en partner att fira med. En tanke om att man är "ensam" om man inte har en partner att umgås med. Det många inte tänker på är att dagen inte alls behöver betyda det. För mig har dagen alltid betytt att visa extra uppskattning till nära vänner och min familj. Ett perfekt tillfälle att berätta för sina föräldrar hur mycket dom betyder för en, eller hur mycket man uppskattar sin bästa vän.

Innan min student förra året så beställde jag allt jag behövde från Partykungen.se, de har alltid väldigt snabb leverans, bra service och ett stort utbud. De har allt möjligt inför alla olika slags festligheter, allt från bordsdukningar inför bröllop till en läskigt bra utklädnad inför halloween. Helt perfekt enligt mig, så smidigt att kunna beställa bland ett så brett sortiment.

Folieballong

Lightbox Lampa med text

Mugg

Varför inte dekorera lite fint i hemmet med lite ballonger? Kanske en populär ”Lightbox lampa” där du kan anpassa texten helt efter tillfälle? Eller en söt mugg som passar som present till alla åldrar? Det här är mina tre absoluta favoriter bland utbudet av Alla hjärtans dag presenter från Partykungen. Letar du efter något unikt så skulle jag verkligen rekommendera att kolla in deras sortiment!

Hoppas ni får en jättefin alla hjärtans dag framöver! Glöm inte att visa uppskattning till alla nära och kära<3

Gillar

Kommentarer