Bildbomb från Stockholm

Hej på er fina läsare!
Idag mår man som man har förtjänat... Nu låter det som att jag har varit ute och festat men icke. Efter att ha gått hela dagen på Stockholms gator i en tunn jacka + liten mössa så är jag helt död. Väldigt skönt att jag kan ligga i sängen och äta glass och kolla ikapp lite på youtube. Tur att jag är pigg nog att kunna skriva, ska nämligen förbereda lite samarbeten på instastory. MEN wow vilket väder det har varit idag! Blir riktigt glad, landade faktiskt i världens snöstorm igårkväll (tur att vi ens överlevde den resan). Så underbart att vakna av att solen lös i ansiktet, bästa sättet att vakna.
Har jag inte varit duktig på att ta bilder i Stockholm? Jag är ganska nöjd faktiskt, trots att fingrarna nästan trillade av för det var iskallt. Men men, vi hade en jättetrevlig snabb visit i Stockholm. Vi åt på Dippan (bästa<3) och hann med lite rolig shopping, sen tog vi en taxi ut till Arlanda igen! Tänkte visa i kommande inlägg vad jag shoppade, inte jättemånga saker men lite roliga fynd. Hörs snart igen, xx

Jag var även och klämde på den här skönheten, hur snygg är den inte? Jag har inte kunnat sluta tänka på den här väskan. Om vi följer mig på instagram/bloggen så har ni säkert sett den svarta varianten av väskan. Har så svårt att välja en favorit då den svarta är väldigt lik min balenciaga och den vita lätt kan bli smutsig... hmm. Vilken hade ni valt som favorit?

Gillar

Kommentarer