AZ Design

(Inlägget innehåller betald marknadsföring)

Inlägg i samarbete med azdesign.se

AZ design säljer möbler på nätet och huvudsakligen till företagskunder. De är ett företag som erbjuder ett stort utbud av möbler med snabba leveranser. Företaget producerar och designar stoppmöbler (Stoppmöbler innefattar soffor, fåtöljer samt sittpuffar) helt efter kundens egna ritningar och önskemål. Utöver deras unika koncept med "100 % skräddarsytt" så erbjuder de även ett brett sortiment från kända varumärken. De har bland annat prisvärda konferensmöbler, eventmöbler, utemöbler, kontorsmöbler, restaurangmöbler m.m. AZ design har även miljön i åtanke under både tillverkningen så väl som vid lämpliga val av transportmedel. De har även svanenmärkta och ecolabelmärkta produkter.

Ett manuellt höj- och sänkbart skrivbord.


AdjusTable är ett höj- och sänkbart skrivbord från Brizley.

AdjusTable Pro 2 är ett höj- och sänkbart skrivbord från Brizley.

Med ett höj och sänkbart skrivbord kan din ergonomiska arbetsmiljö stärkas och du kan bli mer och mer effektiv i ditt arbete. Fördelen med att ha ett höj och sänkbart skrivbord är att du kan anpassa skrivbordets höjd efter dina behov. Många utav företagets höj och sänkbara skrivbord finns i lager för omgående leverans.

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna!

En klassik klädhängare från Fameg. Gjord i bok och kan beställas i olika färger.

Fåtölj med klädd sits och ben i metall, många olika tyger att välja mellan.

Klassiskt och stilrent bord med glasskiva och underrede i rostfritt stål. Bordet passar utmärkt till kontoret, receptionen eller väntrummet.

Med AZ Designs unika koncept kan de erbjuda alla sorters sittmöbler, de har djupa soffor som passar perfekt för tv-rummet, modulsoffor som lätt går att flytta runt när man vill ändra möbleringen i rummet. Även soffor som klarar extra höga krav gällande slitstyrka, pilling, brandsäkerhet och slitage som är anpassade för restaurangmiljö / offentlig miljö.

Soffa med knappar i sammetstyg finns 100-tals olika färger.

Soffa med djuphäftade knappar i konstläder, tyg eller skinn, finns 100-tals olika färger.

Sofforna är gjorda för offentliga miljöer som ställer extra höga krav på kvalitén och fungerar därför utmärkt som restaurangsoffor, cafesoffor och hotellsoffor.

Gillar

Kommentarer