Pixers

Inlägget innehåller betald marknadsföring

(I samarbete med Pixers)

Pixers är ett företag som säljer fototapeter, väggdekorer, posters och tavlor. De använder sig bara av miljövänliga material, har 365 dagars öppet köp, erbjuder gratis leverans samt mycket mer.

Mina personliga favoriter är de två fototapeterna nedan. Är det inte spännande hur ett motiv eller bara lite färg kan ge en helt annan känsla till ett rum? Genom att välja en fototapet så kan du snabbt och enkelt montera den på egen hand. De är tillverkade av ett matt, hållbart och ekologiskt material.

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna!

Är du kanske sugen på en lite mindre förändring än att byta tapet? Då passar en tavla, en poster eller en laptop dekor perfekt, det finns otroligt många fina motiv och mönster att välja på. Det går lätt att matcha och inreda produkterna tillsammans med varandra.

Har ni tidigare sett att man kan ändra motivet på sitt bord? Det här var helt nytt för mig och wow så snyggt det kan bli. Perfekt om man vill ha en spännande och annorlunda förändring. Det tåliga, fukt- och smutsavvisande samt matta materialet kommer att fungera perfekt på bord i alla dess slag. På egen hand kan du utan svårigheter fästa dekoren och torka av med en fuktig torkduk.

Kika in på Pixers för mer inspiration!

xx

Gillar

Kommentarer

flaviagutowska
flaviagutowska,
OMG! Beautiful <3
nouw.com/flaviagutowska