Festsminkning

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Idag tänkte jag visa er vad jag använder när jag sminkar mig inför fest! Vill börja med att be om ursäkt för att det är lite puder på alla produkter så det ser smutsigt ut. Men det visar tydligt hur välanvända och omtyckta produkterna är.

Ögonskuggspalett från Sleek, concealer från Maybelline, primer från M.A.C, highlighters från Sleek

Min absoluta favorit bland foundations, Make Up Forever Ultra HD, jag blandar mellan två nyanser.

Kat von D’s contourpalett (ääälskar den), NYX lingerie liquid lipstick, mina favoritfransar för fest + lite andra läpprodukter.

Otroligt omtyckt highlighter från the Balm.

Har alltid använt Anastasias brow wiz, men tycker att de nya små pennorna från Maybelline är minst lika bra, dessutom mer än hälften så billiga.

Jag är inte någon som gillar en matt finish i hela ansiktet, jag föredrar lite lyster. I julklapp fick jag den här setting sprayen från Cover FX (säljs på kicks.se) och den är underbar. Det finns lite skimmer i den som gör att allt ser mycket mer naturligt ut med en fin naturlig finish.

Mina nya favoriter när det kommer till fransar. I många fall kan jag uppleva att fransar tynger ner mina ögon och ser ”för mycket” ut. Jag har naturligt väldigt långa och fylliga fransar som redan kan se ut som lösfransar. Såg dessa på Kicks och de är helt perfekta. De lägger sig naturligt och tynger inte ner, stor tumme upp från mig!

Den första mascaran jag har använt som håller bättre än vattenfasta mascaror utan att ens vara vattenfast. Köpt minst 10 gånger om, verkligen en favorit hos mig.

Min älskade blush, färgen ”Dainty” från MAC. Köpte den på flygplatsen i Malaga för ungefär 1,5 år sedan men har först nu börjat använda den flitigt. Som jag skrev innan så gillar jag lite lyster och glow. Den här nyansen är mycket mer åt det varma hållet i verkligheten, samt innehåller lite svagt glitter.

Gillar

Kommentarer