Frisörbesök + Indy Beauty

Nu sitter jag precis hemkommen från frisören och wow vad nöjd jag är! Fixade håret på Studio4nio här i Ronneby. Går alltid därifrån supernöjd och glad, älskar att bli fräsch i håret. Har verkligen kommit ihåg att ta lite mobilbilder till er, så här nedan ser ni lite från salongen!
Direkt efter frisörbesöket gick jag till apoteket för att uträtta lite ärenden. Såg Therese Lindgrens märke ”Indy Beauty” och har hört så mycket bra om hennes produkter. Så självklart fick en bodylotion och ansiktskräm följa med hem. Produkterna är även 100% veganska, så det kändes extra bra att köpa dom. Är så stolt över Therese som är så duktig på allt hon gör, hon är verkligen en bra förebild. Att hon har så många följare och väljer att sprida viktiga budskap är grymt bra gjort. Fler kända influencers borde verkligen börja tänka mer som Therese, det skulle göra så mycket nytta.
Planerna för resten av dagen blir att jobba lite hemifrån och invänta lite paket som kommer med DHL från olika företag. Bland annat NA-KD, vad det paketet innehåller får ni se i framtiden;)

Har ni testat något från Indy Beauty? Om ja, kommentera vad ni valde! Om nej, kommentera vad ni skulle vilja testa från märket!

Gillar

Kommentarer

jessicapopiel
jessicapopiel,
Har testat oljan hittils, superbra verkligen. 👍🏻
nouw.com/jessicapopiel
juliabjorkdahl
juliabjorkdahl,
jag har inte testat något meb skulle vilja testa ansiktskrämen. vad tyckte du om den?😍
nouw.com/juliabjorkdahl