Helgens planer + Hemlis

Hej fina läsare!
Vad glad jag blir när jag ser hur många som kikar in (trots min kassa uppdatering haha).
Igår spenderade jag hela min dag på en hemlig plats som jag tyvärr inte kan dela med mig av än. Vissa av mina kompisar vet redan var jag har varit, men jag håller det så ett litet tag framöver. Vill så gärna berätta för er vad jag har hittat på, men mer om det i framtiden!
I helgen är det ÄNTLIGEN dags för Alice & Biancas SHOWCAST!!! Jag är så himla taggad och kan knappt förstå att det bara är 2 dagar till. Har längtar efter detta i eeevigheter. Sitter på rad 3 så är inte lite nervös... Ser bara kändis efter kändis som lägger ut att dom också ska dit. Det är nog mest den delen som jag är nervös över, tänk om man får typ Fanny Lyckman på raden framför😂 hade svimmat på plats
Ikväll har jag mest tagit allt chill, var i stan och beställde hem thaimat, mums mums mums. Tänkte tvätta mina sminkborstar, bädda nytt i sängen och småstäda lite på mitt rum ikväll! Älskar sånna dagar när man vaknar och allt är fräscht, så passar perfekt att det dessutom är fredag imorgon!
Nu ska jag svara på lite mail innan jag kör igång med kvällsrutinen,
Ha det bäst! Kramar

Dagens outfit:
T-shirt och kjol - NA-KD
Jeansjacka - BIK BOK

Såklart man supportar tjejerna, tänkte ha t-shirten med kjolen på bilderna ovan men är lite osäker. Vad tycker ni? Kommentera!

Kvällens instagrambild: En av mina favoritoutfits från Sisters&Seekers!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Men såå snygg!!
nouw.com/charlottahagg