Jag lever

Hej på er!
Ja, jag lever. Lovade uppdatering men har helt glömt bort att uppdatera er här på bloggen. Igår var en av dom bästa dagarna på länge. Om ni följer mig på instagram så vet ni att jag är i Stockholm (!!!).
Det hände så många roliga saker och jag vloggade även hela dagen, så ni får snart se allt. Jag har varit på ett trevligt möte och på kvällen var det dags för förhandsvisning av den nya Maze Runner filmen. Den var så bra! Om du gillar action så är detta filmen för dig! Det kryllade av influencers/youtubers/instagrammare och allt vad man kan kalla oss. Allt från mindre konton till bland de största i Sverige, vilket var så roligt att se. Kvällen blev sååå lyckad, är så glad att jag fått chansen att åka dit.

Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på flyget som ska ta oss hem. Tänk hur mycket som hinner hända på så kort tid, känns som att jag har varit hemifrån i 1 vecka. Nu ska jag kika genom bilderna från dagens små och snabba photoshoots på hotellet/stan. Slänger in lite bilder från resan, hörs snart igen med fler och bättre bilder!

Gillar

Kommentarer

westmankajsa
westmankajsa,

Åh så gott det såg ut!! 😊

nouw.com/westmankajsa
Clarabjornum
Clarabjornum,

ser hur gott ut som helst!! 💕💕

nouw.com/clarabjornum