Meloonpro & pizza

Hej fina ni!
Igår vaknade jag och mådde ganska dåligt, förkyld och trött i kroppen. Jag tog det lugnt hela gårdagen men trots det så vaknade jag helt död idag. Hade feber och mådde inget vidare, men tack och lov för spanska mediciner så är jag redan tillbaka till normalt igen. Eller ja, nästan helt återställd. Vill inte veta vad medicinerna innehåller haha. Så idag har jag haft en vilodag deluxe. Ätit pizza, glass och försökt dricka mycket vatten, så jag håller tummarna för att vakna upp mycket piggare imorgon.
MEN igår publicerade jag mitt samarbete jag skrev lite kort om i tidigare inlägg! Ett samarbete med Meloonpro på instagram som jag är jättenöjd med. Jag är riktigt glad över hur bilderna blev, lite jobbigt bara för vet inte riktigt hur jag ska ”överträffa” det i framtiden. Ni vet, man vill ju alltid göra bättre och bättre ifrån sig.
Planerna imorgon är att ta en morgondusch, ta lite outfitbilder under dagen och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Om väderappen inte ljuger så kommer det bli soligt och varmt.
Hörs snart igen!
xx

Gillar

Kommentarer