Min helg

Hej fina läsare!

Vad glad jag blir att se hur många det är som kikar in på min blogg, även fast jag har varit dålig på att uppdatera er nu i helgen. De senaste dagarna har bestått av många roliga saker, bland annat konsert, utgång, fika och mycket thaimat haha. Har klippt ihop lite bilder från helgen, även om det kanske inte blev så många.

I fredags var jag på Benjamin Ingrossos och Felix Sandmans konsert i Karlskrona. Båda killarna var SÅ duktiga och jag satt som om jag hade hjärtan som ögon. Konserten började med att Felix körde sina låtar och därefter bytte han av med Benjamin och det var först under sista låten "Tror du att han bryr sig" som båda killarna faktiskt var på scenen samtidigt. Både Felix och Benjamin hade så mycket utstrålning och dansade så bra att de förtjänat både en mycket större scen och större publik. Kan erkänna att det kändes lite konstigt att stå bland stolarna, men annars är jag jätteglad att jag har sett dom.

I Lördags var det dags för lite halloweenfirande med min bästis Alexandra. Jag som har lite kontrollbehov hade valt utklädnad sedan några helger tillbaka, otippat vad jag valde? Jag började fixa mig runt kl 20:00 och körde in vid 22 för att förfesta lite innan det var dags för utgång. Jag hade en av mina roligaste kvällar på länge, så lyckat!

Under söndagen mådde jag lite mindre bra haha, sov nästan hela dagen och försökte återhämta mig efter en lång natt. Men när klockan var ca 17 så åkte vi in och hämtade thaimat i stan, mums.

Nu idag (Måndag) ligger jag i sängen och har precis ätit (ännu en gång) thaimat, gotte. När jag väl har hittat något jättegott så äter jag det tills jag blir trött på det, så det lär ta 1 vecka innan det är dags för något nytt haha.

Imorgon står ett frisörbesök på schemat och även lite jobb, lovar er bättre uppdatering under veckans gång!

xx kramar

LÖRDAG

Gillar

Kommentarer