Min student & bal

Innehåller affiliate-länkar

BALEN

Hej på er! Det känns helt overkligt att det snart är 1 år sedan jag tog studenten. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte är lite avundsjuk på alla 99:or som har balen och studenten framför sig. Jag minns balen som roligast, kände mig så himla fin den dagen. Tänkte slänga in lite bilder därifrån, blir så glad av att kolla tillbaka på det. Jag minns beslutsångesten så väl, både inför balklänning och studentklänning. Därför tänkte jag tipsa er lite idag med plagg jag själv hade trivts i. Dessutom är alternativen väldigt budgetvänliga, vilket är ett stort plus.

4. / 7. / 6. / 1. / 8. / 10. / 3. / 5. / 2. / 9.

Här har jag letat fram 5 snygga balklänningar från Bubbleroom. Ljusrosa och marinblått är något som faller mig väl i smaken. Min balklänning var ljusblå (Från Nelly.com) men innan jag hittade den så letade jag många andra alternativ. Klänningen från Nelly passade mig så bra, jag beställde nämligen flera olika klänningar på samma gång. Blev så lättad när den satt som en smäck. Men här ovan ser ni lite andra snygga modeller, jag tycker att nr. 6 är riktigt snygg med tunna axelband!

STUDENTEN

Min student var minst sagt lyckad. Det blev inte mycket sömn under natten och klockan ringde vid 5 om jag minns rätt. Allt kändes så pirrigt, jag var så glad men samtidigt nervös. Det kändes verkligen så overkligt när man hade väntat på studenten i flera år. Jag är så glad att jag har så fina vänner som jag fick dela dagen med (alla är inte med på bilderna jag hittade men ni vet vilka ni är)<3

4. / 5. / 1. / 10. / 8. / 11. / 13. / 7. / 6. / 2. / 9. / 3. / 12.

Här ovan ser ni mina favoriter inför studenten. Jag gillar verkligen nr. 5 då den sticker ut och har vacker spets. När det var dags för utspring och flak för mig så var det riktigt varmt och kvavt ute. Jag har nog aldrig varit så varm i mitt liv haha, när jag kom till min mottagning så var jag helt slutkörd. Att dansa runt på flaket i det vädret var inte så lätt som det såg ut, men riktigt roligt var det. För att överleva dagen skulle jag rekommendera att ha ett par sköna sneakers, delvis för att man inte ska trilla på utspringet och delvis för att kunna njuta av stunden och inte vara obekväm. Mitt bästa tips är: Ha det du känner dig bäst och finast i, det är trots allt DIN stora dag.

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Åh vad fin!!! & vilka fina bilder <3
nouw.com/cjulias
hildahedlund
hildahedlund,
Du passar så sjukt bra i den blåfärgen! Och studentkläningen var också supersöt<3
nouw.com/hildahedlund