Mina 3 Bästa ”Feel good” Tips

Hej fina ni,
Idag tänkte jag dela med mig av mina bästa tips för må bra. Det är väldigt lätt att hamna i dåliga rutiner, så jag tänkte dela med mig av mina bästa tips för att hålla humöret uppe. Kanske blir lite huller om buller bland mindset och vardagssysslor, men detta är saker som jag har ändrat i min vardag för att må som allra bäst.

1. Håll BARA kontakten med människor som får dig att må bra. Backa från personer som tar mer energi än vad dom ger tillbaka. Det BÄSTA jag har gjort för att vara lycklig är att klippa kontakten med toxic människor. Oavsett om det t.ex. är en kille som inte uppskattar dig och får dig att må skit, eller om det är en kompis som alltid ska trycka ner dig: KASTA personen. DU är bäst och DU förtjänar det bästa. Det kan vara riktigt tufft att klippa kontakten med någon som man egentligen vill ge ytterligare chans på chans, men det är så destruktivt. För att må bra så måste man omge sig med personer som bryr sig och bara vill en väl.
Under det senaste året så fortsatte jag hålla kontakten med en person som fick mig att må riktigt dåligt och jag var för godtrogen för att våga klippa kontakten. När jag väl vågade så var det som att hela min vardag vändes. Det var det bästa beslutet jag någonsin har gjort, efter det har jag börjat förstå mitt egna värde.

2. Se till att försöka ha någonting att se fram emot varje dag. Det behöver inte vara värsta största grejen, men något litet som gör dig glad. T.ex. att se fram emot ett varmt bad efter jobbet, att äta din favoritmat till lunch, eller att köpa hem lite godis inför ett avsnitt av din favoritserie. Det kan vara lätt att hamna i ”tråkiga” rutiner när veckorna rullar på, men att ha något litet att se fram emot gör en stor skillnad.

3. Köp bara kläder som du känner dig jättesnygg i. För att boosta sitt självförtroende så är det viktigt att man känner sig bekväm i sina kläder. För några år sen hade jag inte alls den inställningen, jag valde att behålla sånt som alla andra i skolan också hade, även om det inte alls var min stil. Det blir så många plagg som bara hänger i garderoben helt i onödan. Det blir lätt ett ”köpa för köpandes skull” utan att man egentligen tänker sig för. Jag har lite grundtankar innan jag väljer om ett plagg ska följa med hem: 1. Känner jag mig bekväm i plagget? 2. Har jag många kombinationer som jag kan använda detta plagget till? 3. Är detta ett plagg jag tror att jag kommer använda ofta?
Om svaret är JA på de tre punkterna ovan: Kör på!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Grym du är! 😊
nouw.com/charlottahagg
matil
matil,
💗❤️💗
nouw.com/matil
Toril
Toril,
Bra tips!! <3
nouw.com/toril
matil
matil,
Tack fina du!
nouw.com/matil