Mitt smink

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Tänkte tipsa er om mina sminkfavoriter för tillfället. Jag har under flera år varit intresserad av smink och har provat alla möjliga märken. Jag har testat produkt efter produkt och har nu hittat mina favoriter.

Enligt mig så är basen väldigt viktig, jag har normal hy som varken är torr eller oljig. Jag gillar en finish som är naturlig och inte för matt, så produkterna nedan från maybelline är mina hetaste tips. När jag använder "matte + poreless" så tar jag bara väldigt lite med hjälp av borsten bredvid på bilden. Min foundation ger redan lite lyster, så istället för att ta puder i hela ansiktet så tar jag bara i t-zonen. På kinderna använder jag Isadoras paletter, de är helt underbara. Mitt bästa sminktips är "Less is more" = ta hellre för lite än för mycket.

När jag vill göra mig extra fin (t.ex inför fest) så brukar jag använda mig av "The burgundy bar" från Maybelline. Den paletten framhäver verkligen mina blåa ögon. Använder även fransar från Ardell eller Linda Hallbergs individuella fransar beroende på vilken look jag är ute efter. Jag brukar försöka göra en balans mellan mängden ögonskugga och mängden fransar. Älskar hur det kan ändra en hel känsla direkt.

I dagsläget har jag väldigt bra hy, jag har aldrig finnar längre och min hy är väldigt lugn. För ca 2 år sedan såg min hy inte alls ut som nu, jag hade alltid finnar någonstans i ansiktet. Då såg min sminkrutin lite annorlunda ut, tänkte att det kanske vore kul att visa er vad för produkter jag använde då:

bareMinerals foundation - En väldigt bra foundation som är naturlig men går även att bygga upp bra täckning. Den låter huden andas och känns inte tjock eller kakig. Jag har använt den varje sommar i flera år nu. Helt perfekt, finns i "Orginal" och "Matte" beroende på vilken finish du är ute efter.

bareMinerals blush - Jättelätt att blanda in tillsammans med deras foundation, ger en naturlig och fin lyster.

bareMinerals mineral veil - Puder som fixerar allt som har applicerats under, ultralätt konsistens som lägger sig som en fin slöja över huden och tillför ljus och lyster. Minimerar porer, fina linjer, rynkor och ärr och ger en visuellt mjuk yta. Absorberar överflödig talg och håller huden matt – makeupen sitter perfekt hela dagen.


Gillar

Kommentarer

isabellekahlin
isabellekahlin,
Så roligt att testa nya produkter, men bäst är när man hittat rätt 😍👏🏼💄
nouw.com/isabellekahlin