Nya sminkfavoriter

Maybelline Fit Me Foundation
Den första foundationen jag någonsin köpte var från Marbelline’s Fit Me serie. Den köpte jag i smyg när jag var med en tjejkompis på Ullared. Jag tror att jag gick i 6an, eller 7an. Jag minns hur hela serien (concealer, foundation och puder) fanns på plats på Ullared haha. Det var nog då som mitt sminkintresse började.
Förra veckan var jag en sväng på Lindex och beslöt mig för att köra på favorit i repris. Det finns nu lite olika varianter av Fit Me, men den jag använder heter ”luminous”. Jag mixar och blandar mellan två färger, det tycker jag är lättast. Foundationen ger ett fint och naturligt resultat vilket jag gillar, även lite lyster. Jag brukade använda Makeup Forever HD foundation (den är betydligt dyrare, ca 450:-) och jag tycker de är väldigt lika i formulan. Om jag inte minns helt fel så kostar Maybelline’s ca 120:-/st vilket är duktigt mer prisvärt!

Smashbox Primer Water
Jag kan inte leva utan denna produkt, den är bra och får allt smink att kännas fräscht och se naturligt ut. Jag använder den när jag har sminkat klart mig, för att få lite mer lyster vilket jag älskar!

Maybelline Lash Sensational
Bästa mascaran jag har testat, den separerar och ger volym som en gud. Har den i orginalet och i vattenfast, båda är jättebra! Tips tips!

Loréal Color Riche Shine
Mitt nya favoritläppstift. Tidigare har jag använt matta läpprodukter men konstaterat att det torkar ut mina läppar. Så sökte mig till ett glansigare alternativ och är jättenöjd, älskar färgen!

Gillar

Kommentarer