Puerto Banús & min drömväska

Hej på er!
Här kommer en svettig uppdatering från lägenheten. Jag hade nästan glömt hur varmt det blir här under dagarna, men jag ska inte klaga. Vi har börjat vara ute på morgonen, stanna inne mitt på dagen och gå ut på kvällen. Även kallat siesta, mycket bra rutiner. Annars smälter man verkligen bort, det gjorde jag igår när jag drog en spontanare att fota en långärmad klänning kl 18, inte min bästa idé om man säger så. Men bilderna blev riktigt bra! Tänkte visa er resultaten i nästa inlägg<3 Igår var vi i Puerto Banús, åt gott, chillade och klämde lite på fina väskor. Och ni, jag har hittat DRÖMMEN. Såg väskan på Valentinos hemsida men tänkte inte mer på det, men nu när jag såg den i verkligheten... Jag är kär, finner inga ord. Kan vara den finaste lilla skapelse jag har sett. Så det blir definitivt nästa väska att spara ihop till. Innan var jag väldigt inställd på en röd Devotion bag från Dolce&Gabbana men nu har den här gumman bytt spår helt. Ville egentligen inte lämna butiken utan Valentino väskan haha. Kommer lätt gå in där varje gång vi är i Banús framöver, love at first sight.
Kvällens planer blir att åka någonstans, förmodligen äta kvällsmat i hamnen. Hörs snart igen! xx

Här har vi skönheten, visst är den perfekt. Jag har sedan tidigare den större modellen fast i vitt med texten ”VLTN” som jag älskar. Den mindre storleken verkar lättare att ha till vardags och mina småsaker skulle få plats perfekt.

Vi åt på Don Leon, en restaurang precis bredvid Picasso som brukar vara mycket folk och hög volym. Men den här restaurangen var jättefräsch med god mat, bra service och bra för att spana på snygga bilar.

Köpte en liten scarf och nya solisar på Bershka och Mango, älskar rött.

Gillar

Kommentarer

aminakerimova
aminakerimova,
Super snygga väskor!! <3
nouw.com/aminakerimova