Röd bomb + Hemresa

Innehåller affiliate-länkar

Lite synd att jag inte hade fixat naglarna röda innan denna lilla photosession haha, hade varit snyggt.
Idag ringde klockan vid 07 för Hannalicious senaste släpp för NA-KD, smart som jag är och tror att allt säljer slut på några minuter haha. Men jag hann i lugn och ro hitta två favoriter som snart är i brevlådan, vad jag valde får ni se snart! Efter det blev det mysig frulle på balkongen och lite strandhäng, det har varit sista dagen här idag. Känns tråkigt att åka hem samtidigt som det kommer bli skönt med lite rutiner och att träffa alla där hemma igen.
Idag har jag också haft lite balkonghäng och spanat på Jon, Janni och familjen som lagt till med båten precis utanför där vi bor, coolt va. Jag som följer alla tycker det är jättehäftigt att vara så nära i verkligheten.
Så imorgon ringer klockan tidigt och en hel dag i bil och flygplan väntar, inte jättetaggad inför det men har gott om tid att redigera en instastory till NA-KD som ska upp på söndag, så stay tuned!
Nu ska jag äta lite innan det är dags för en allra sista bikini-plåtning på ett bra tag, det gäller att passa på. Hörs snart igen! xx

Klänning - HÄR
Väska - HÄR
Halsband - HÄR

Gillar

Kommentarer