Rolig överraskning + Bästa pastan

Hej på er! Hoppas ni har haft en lika bra tisdag som jag!
Började dagen med att beställa ursnygga plagg från NA-KD, längtar tills de landar i brevlådan. Därefter lagade jag en god frukost. Skyndade att fixa mig inför en liten fotografering till ett lite annorlunda samarbete som jag tror ni kommer gilla!
När bilderna var tagna så satte jag mig i bilen och körde mot Karlskrona för att träffa bästa Alexandra. Väl i stan åt vi otroligt god pasta på 1344, rekommenderas starkt.

Väl när vi sitter där så la Bik Bok ut en av mina bilder på instagram, och gissa vad? De började följa mig!!! Blev så glad att jag inte kunde låta bli att le. Bik Bok har alltid varit så stort för mig och att de nu följer mig känns riktigt roligt, så det firades med en ny stickad tröja från dom. ”Laxrosa” beskrev vi den som i affären, galet snygg och i samma modell som min ljusblåa. Fick tyvärr ingen bra bild på den, men kommer säkerligen fixa det inom kort.

Fick även med mig tre ursnygga tofsar från Glitter som jag bara måste visa er snart!
Nu ligger jag i matkoma efter lite mat från bistro bakgården. Herregud vilken bra dag det blev, nu ska jag nog börja redigera lite på min ”Stockholm Vlogg dag 2”.

Vad har ni gjort idag? Kommentera!

xx

Jag åt pasta bolognaise och Alexandra åt en vegetarisk pasta, båda var jättegoda!

Huuur snygga är inte dessa sneakers? Är kär.

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
äger ett par sådana vita i lack 😍 så��å sköna!
nouw.com/nnathalies