Sjukling

Hej fina läsare!
Här kommer en uppdatering från en riktig sjukling... har varit sängliggandes sen i lördags med en huvudvärk som inte går att bota. Har druckit mängder av vatten, ätit ordentligt och framförallt sovit hur mycket som helst. Idag (måndag) mår jag aningen bättre så får hålla tummarna att jag vaknar frisk imorgon bitti.
Tänkte dela med mig av en del bilder jag tog förra veckan på en av mina favorit-outfits just nu.
Byxor från Nelly, t-shirt från NA-KD, balle-skor och väska från Valentino. ÄLSKAR denna kombination, vad tycker ni?
xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Min dag i Köpenhamn

Hej fina läsare!
Igår spenderades dagen i Köpenhamn med underbart väder. Vi kom fram vid klockan 14:00 och bestämde oss för att gå en sväng direkt. Eftersom vi hade Cia med oss så blev det ingen shopping, men vi hade hur mysigt som helst och gick i parkerna och satt på uteserveringarna runt om i stan!
Tänkte dela med mig av en del bilder jag tog till er här på bloggen, hoppas ni gillar det!
xx

Hoodie - Gina Tricot
Byxor - NA-KD
Väska - Balenciaga

Gillar

Kommentarer

Malmö - Emporia + Hov1

Om jag tidigare har skrivit om bildbomber så tar det här inlägget priset. Igår hade jag en grym dag i Malmö, hela dagen var perfekt. Åkte direkt till Emopria för att hinna med lite shopping och mat innan det var dags att checka in på hotellrummet. Väl på hotellet mötte jag upp Hanna (!!!) som jag inte hade träffat sen förra gången vi såg Hov1 i Malmö, tiden går så fort. Vi har bra kontakt så även om vi inte träffats på länge så kändes det som att det inte gått så lång tid. Vi satt och snackade ikapp lite innan vi började köa till Hov1 som bara var 2 minuters promenad bort. Att köa var knappast ett problem i strålande sol, hur mysigt som helst. Vi kom väldigt långt fram på konserten vilket var så kul! Även om vi var nära scenen så kunde vi dansa loss hur vi ville, och jag fick ögonkontakt med Noel, (tror jag) haha. Konserten var så lyckad och det var så roligt att träffa Hanna igen<3

En av mina avsoluta favoritbutiker är Gina Tricot, bästa

Såklart blev det en titt på Zara också

Sällan jag äter på Vapiano

I väntan på konserten med fina Hanna<3

Ögonkontakten fångad på bild

Gillar

Kommentarer