Underbara Monaco, Monte-Carlo

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina läsare!

Hoppas allt är jättebra med er, med mig är det riktigt bra. Igår kom jag hem från underbara Monaco.

Det har varit 4 härliga dagar som har innefattat god mat, mycket promenader och en och annan outfitbild. Jag har varit i Monaco ett flertal gånger, men mest när jag var yngre så jag har ganska mycket minnen därifrån, vilket var jättekul att återuppleva. Monaco är världens 2:a minsta land, så det är inte lätt att gå vilse. Eftersom det är väldigt litet så känns allt väldigt "hemma" för mig. Varje gata har sin charm och alla är alltid så trevliga.

OCH JUSTE! Jag har gjort min allra första takeover! Jag fick styra NA-KD's snapchat hela tisdagen och visa både Monaco och snygga outfits från NA-KD. Det var SÅ kul, jag är så glad och tacksam att jag har fått den möjligheten! Det känns helt overkligt, minns nästan hela dagen lite suddigt för det var så surrealistiskt haha. Men jag har fått SÅ FIN respons! Tusen tack till alla som har peppat mig och skrivit fina kommentarer<3 Det gör mig så glad och taggad att fortsätta satsa på sociala medier! Eftersom det gått mer än 24h så har storyn på snapchat försvunnit MEN det var jag förberedd på. SÅ jag har sparat den på min Instagram profil! Ni hittar den bland mina sparade stories under namnet "Takeover".

Nu ska jag sluta skriva och istället infoga en bildbomb-deluxe från mina dagar i Monaco, hoppas ni gillar det!

Vackra Hotel de Paris som vi bodde på, tyvärr var det renovering så det gick inte att gå in via den vanliga entrén, istället var en tillfällig entré precis runt hörnet. Kändes som att ungefär hela Monaco renoverade ÖVERALLT.

Ni som har sett filmen "Monte-Carlo" med Selena Gomez, Leighton Meester, Cory Monteith, Kate Cassidy m.m förstår hypen. Fun fact: Jag var i Monaco när den filmen spelades in, det var stora dukar som spärrade av för insyn lite överallt, t.ex ett parti på stranden nedanför. Fick tyvärr aldrig se skådisarna, men jag var liten och ganska ovetandes om allt också haha.

Den tillfälliga entrén, helt galen utsikt upp mot bergen

Precis efter receptionen möttes vi av det här, herregud så vackert

t.o.m hissarna är de finaste jag någonsin sett

Vårt hotellrum måste vara det finaste jag NÅGONSIN sett, ville aldrig lämna detta rum

Balkongen blev en utmärkt plats för lite Instagram-bilder, klänning & skor ovan är från Gina Tricot

Topp & byxor från NA-KD, halsband från Gina Tricot

Badrummet, WOW säger jag bara

På rummet väntade en liten box med Macarons i, jag dog av glädje

Min favorit hårclip från NA-KD, ni hittar den HÄR (Klick!)

Underbara Cap d'ail som ligger i Frankrike, precis på gränsen till Monaco

Många har skrivit och frågat om hur det ser ut i Monaco, här är lite bilder från backen innan man kommer ner i hamnen!

Vill du shoppa så är det "Le Metropole" shopping center som gäller, det ligger över gatan från Cafe de Paris. Här ser ni lite bilder på de gigantiska kristallkronorna som hänger i taken.

Underbar utsikt från hotellets 8:e våning, här uppe serveras all mat och även frukost

Cappucino på Cafe de Paris, det ligger precis mittemot Hotel de Paris

Mitt i djungeln av renovering och lyxiga hotell så hittar vi de här utomjordiska butikerna. Det finns alla möjliga märken, som en liten park med massa snöglober ungefär, fast en väldigt exklusiv sådan.

Tisdagen den 20:e så var det äntligen dags för min takeover! Här ser ni lite screenshots från den, om ni vill se hela så finns den sparad i min Instagram profil!

SÅ! Det var allt jag hade att bjuda på från Monaco, hoppas ni gillar bilderna! <3

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Så fina bilder! Kan du rekommendera Monaco som resemål? <3
nouw.com/jossanj
matil
matil,
Ja definitivt! Underbart resemål<3
nouw.com/matil