Update

Hej fina läsare!
Nu har jag äntligen en sekund över att göra ett inlägg här på bloggen. Att vara i skolan är intensivt och inte mycket tid blir över att uppdatera er här på mina sociala kanaler.
Men nu har andra skolveckan dragit igång och ännu en dag är avklarad. Idag har varit helt annorlunda från föregående veckan, men väldigt spännande det också. Vi har nu slagit oss samman alla nyblivna studenter så det är en hel del nya ansikten, superkul!
Här får ni lite bilder från helgen med min nya outfit från Gina Tricot som jag totalt ääälskar!
xx

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Men såå snyggt!! 😍nouw.com/amandasääv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

JAG HAR KOMMIT IN PÅ...

Hej fina läsare!
Nu var det några dagar sen sist och en heeel del har hänt. Skärgårds är nu officiellt över och jag har spenderat dagarna med mina närmsta vänner vilket har varit superkul. Mindre kul för min kropp som är helt slutkörd idag haha, men det var det värt!

Träffade dessutom världens sötaste tjej i fredags som frågade om en bild med mig. Det gjorde verkligen hela min kväll, blev så glad 💗💗


Nu ska jag avslöja det som jag inte har berättat om i sociala medier de senaste 2-3 veckorna...
JAG HAR KOMMIT IN PÅ HYPER ISLAND
IIIIIIIHHHH
Tror inte ni förstår hur lycklig jag är, trodde inte det var sant när jag fick beskedet. Var helt i chock och grät av lycka samtidigt som jag inte riktigt förstod om jag drömde eller inte.
Hyper Island är en skola här i Karlskrona och jag har kommit in på UX Design!!!
Skolan börjar redan imorgon och jag är lite nervös, men på ett bra vis. Det ska bli så roligt att träffa alla klasskompisar då jag enbart sett lite via Facebook, så imorgon vid denna tiden har jag avklarat min första skoldag.
Jag slänger in lite bilder från helgen under tiden till nästa inlägg med uppdatering från skolan!
Wish me luck!

Topp från Madlady & cargo pants från Bik Bok

Topp från Nelly.com och byxor från Bik Bok

Gillar

Kommentarer

Therese Lindgren x NA-KD

Hur snygga är inte tröjorna från Therese Lindgrens kollektion för na-kd? Wow, så mycket fina plagg! Här är min favorit, väldigt bekväm och älskar det flätade mönstret. Jag bär storlek S men skulle rekommendera att gå ner en storlek om man inte vill ha den lite oversize!

Gillar

Kommentarer