Update time

Hej fina fina läsare,
Jag förstår inte hur ni har orkat kika in varje dag trots den värsta blogg-torkan i min historia haha. Men det gör mig SÅ glad att ni är världens gulligaste och vill se nya inlägg!
Så här kommer en liten uppdatering:
Sen sist har det hänt VÄLDIGT mycket.
Jag har gått från att vara 20 till 21 år gammal, blev firad så fint av både vänner och familj❤️
Det har hänt väldigt mycket i skolan, långa dagar = inget material till mina sociala medier alls. Men jag får helt enkelt samla material under helgerna! Min statistik på instagram har drabbats en hel del, så för att vara ärlig så stressar det mig en hel del. Det känns som att allt jag har slitit för under så lång tid rivs ner... Men jag får helt enkelt lära mig när/hur/var jag kan uppdatera så jag får komma tillbaka till rytmen jag hade innan skolan började.
Men summan av kardemumman så har allt varit väldigt intensivt på sistone. Fick en släng förkylning mitt i allt som jag lyckades skaka av mig, känns som att nästintill alla är sjuka just nu. Så tvingar i mig mer apelsinjuice än vad som säkert är hälsosamt. Just nu sitter jag nyduschad i sängen, hade en liten tränings-session innan duschen så det känns extra bra att jag fått röra mig lite. Nu när det är mycket stillasittande i skolan så behöver jag verkligen det.
Hade tänkt att bädda nytt i sängen också, finns det ens något bättre än att lägga sig nyduschad i nybäddat? Tveksamt.
Godnatt och hörs snart igen fina läsare!
xx

Topp - Nelly
Kappa - Gammal från H&M
Byxor - NA-KD
Väska & skor - Balenciaga
Halsband - Safira

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,