Välkommen hem

Hej fina läsare,
Igår var det äntligen dags att hämta vår lilla valp i Halmstad. Klockan ringde tidigt och eftersom jag bara fått några få timmars sömn under natten så var jag helt knockad under bilresan dit haha. När vi kom fram till uppfödaren så var det kärlek vid första ögonkastet med vår lilla valp. Hon var så lugn och duktig, vi fick alla bra tips man behöver veta för att ta hand om en 8 veckors valp. Hon är så liten, det är galet. Efter en lång fikastund hos uppfödaren så var det dags att åka hemåt igen och jag satt i baksätet med lilla Balenciaga i sin bur.
När vi väl kom hem så satte sig hela familjen i köket för att turas om att gosa med henne. Mysigare valp är svårt att hitta, hennes päls är magiskt mjuk. Det tog inte många minuter innan hon gjorde sig hemma i köket. Redan efter en halvtimme så hoppade hon runt i sin lilla hundbädd med alla små gosedjur. Dessutom är hon i helt rätt riktning att bli rumsren, hon är så duktig.
Om ni läst hela vägen ner hit så har ni nog märkt att jag kallat henne för ”hon” hela tiden. Vi har nämligen väldigt svårt att bestämma oss för namn. Först var jag väldigt glad för ”Cia” men nu när jag har träffat henne så ser hon inte alls ut som en ”Cia”. Däremot lutar det mot Nelly eller Ellen, förmodligen Nelly.
Ikväll har vi haft en myskväll i köket, hon somnade i mitt knä och låg där 40 minuter eftersom jag inte ville väcka henne. Jag är SÅ GLAD över att hon äntligen är vår. Att vara utan hund har varit riktigt hemskt. Lilla ”Nelly” är en sån glädjespridare och ni kommer med säkerhet se mer av henne framöver, både på bloggen och på instagram.
Nu ska jag sätta mig och leka med henne på golvet en stund igen, det går inte att motstå.
Kramar xx

Gillar

Kommentarer

rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Åhh, vilken liten sötnos!! 😍
nouw.com/rebeckaflinkfelt