Vilket smink använder jag?

Hej fina ni!
I dagens inlägg tänkte jag visa vad jag använder i ansiktet för att få till en lätt och naturlig sminkning. Detta är de produkter som jag använder mig av till vardags. Kanske inte eyeliner varje dag men den använder jag när jag vill fixa mig lite extra!

Fit me foundation - Jättebra budget-foundation för ett naturligt resultat med lite lyster!

Concealer och puder - Min all-time favorit concealer som täcker mörka ringar utan att bli kakig. För att ”baka” min concealer använder jag ett translucent löst puder som också är från Maybelline!

Eyeliner och ögonbryn - för en väldigt smal eyeliner så är detta den bästa eyelinern jag har hittat på budget-marknaden. Dessutom är den vattenfast vilket är jätteviktigt för mig. Ögonbrynspennan är en budget variant anastasias pennor enligt mig, funkar precis lika bra men till halva priset!

Till läppar är dessa mina absoluta favoriter, kan inte leva utan dom haha. Läppennan är min exakta läppfärg så den använder jag mest för att ge lite fylligare färg. Läppglanset är jättefint för ett glansigt resultat!

Och sist men inte minst, min ÄLSKADE palett från Becca som jag dör för. Köpte den på Sephora i Stockholm och nu kan jag inte gå en dag utan att använda den. Paletten innehåller den finaste highlightern jag någonsin testat! Blush och bronzer-färgerna är också magiska.

Gillar

Kommentarer